***

«ЄВРОПЕЙСЬКИЙ КУРС!»
Від високих технологій
До сапи  і  рала.
Всі вже знають, що Європа
На нас вже на…чхала.

Куди премося? До Європи?
Нічого продати,
Лише  драні ті  штани,
Що пошила мати.

Ціни вгору підіймають,
Скоріш у Європу.
Чи вам, неуки, не видно,
Що послали в …лімпопу.

Пенсії  лиш на копійку,
Ціни - на десятку.
Скоро згинуть УКРАЇНЦІ,
Від такого статку.


Рецензии