Бiду не памятають

З часом люди забули про біль,
Пам'ять біди відійшла на екзиль,
Вигляд ворожій, у мозку дурман,
Знову хтось пише трагічний роман.

Не треба їм весну,хочуть зиму,
Волю плюндрують, згадали тюрму.
Набридло у міру - бажають війну,
Звірячої юрбою женуть однину...


Рецензии