Брехня все криe, як снiгом

Правителі роблять широкі жести,
Люди пролазять у вузькі щілини,
Збирають Віче на знак протесту,
Щоб прозвучати на всю країну.

Але брехня все криє, як снігом,
Знов піднялися, що цього не варті.
У безглуздий довіри не буде відлиги
Та невідомо, чи буде в нас завтра.


Рецензии