Берегите душу Украины

Душа країни - наша мова.
Чи можна жити без душі?!


Брати, ви ж не хохли уперті,
Щоб загубити своє я.
Любіть все рідне аж до смерти -
Заради кращого життя.

Хай вас єднає рідне слово,
І прикрашає знов і знов
Барвиста, чиста, кольорова...
Найкраща серед різних мов.

Зернятко в серці - мами слово.
Над полем чистая блакить.
Душа країни - наша мова -
Благаю, не занапастіть!

І, поспішайте, ще не зблекла,
Допоможіть, щоб підвелась,
А мовний суржик - геть до пекла,
Щоб рідна не перевелась.

Давайте будемо відверті -
Гидота - наче сарана.
Не дайте мову рідну зжерти,
Бо варта кращого вона!


Рецензии
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.