Я кожноi ночi до тебе летiла

Я кожної ночі до тебе летіла
Та падала знову, бо зв’язані крила.
І в мить я пірнала у темряву ночі.
У щент розбивала всі мрії дівочі.

Та що тут поробиш якщо це кохання,
І серце не в силах втиримати бажання.
Я подумки лину до тебе нестримно.
Кохаю... кохаю... хіба це не диво?
11.12.08.


Рецензии