Важный совет. Элиза Ли Фоллен

Мисс Кисс, в забавах с детворой
Ты и твои котятки –
Наденьте все перед игрой
На лапки по перчатке.

30.05.11

      IMPORTANT ADVICE

      Eliza Lee Follen

Good night, Miss Puss; mind what I say,
And tell it to your kittens;
When you with little children play,
Put on your softest mittens.


Рецензии