Комунiстичнi капища та iдоли

Історія:
Комуністичні капища та ідоли
криваві стяги – апогей безчинства
у кожному селі свої калігули
а у москві вожді брехні та вбивства

Економіка:
що той народ, коли потрібен простір
хай мріють нишком бувші гречкосії -
щоб Україна стала наче острів
що відплива подалі від росії

Фізика:
червоні стяги як криваві рани
нанесенні у материнську спину
це йде на дно імперії Титанік
тягнучи за собою Yкраїну

Олігархія:
всі олігархи - зовсім нова каста
прихильники новітнього устрою
ми ними не призначені для рабства
ми їм потрібні лиш для перегною.

Спорт:
Давайте будем ниці та покірні
розвішаєм кругом портрети Шеви
забудемо що Бог створив нас вільними
Що в нас були Бандера і Шухевич

Василь Симоненко:
"Уже земля одна суцільна рана
уже від крові хижіє земля
і кожного бандита і тирана
уже чекає зсукана петля."


Рецензии
Життя не матриця, хоча і так її нагадує.

Владимир Веснинский   18.06.2011 22:29     Заявить о нарушении