трикрапкове

Багряний обрій наніч помоливсь,
Зімкнув неспішно стомлені повіки.
Між теплих тіней спокій оселивсь
І тихе світло святиться між вікон.

Земля дрімає. М'яти й чабрецю
Їй хтось безсонний стелить під перини.
Чекаєш долю. Гарну і не цю....
А доля в ніч за полином полине

За чередою. Споювати дні
Безжурним хмелем і медовим трунком.
Зомлілі мойри марять уві сні...
Німі наяди снять про поцілунки...


Рецензии