на життя...

                я в очах твоїх втону...
що не мають дна..
                в твоїх очах сріблястих...
я вже йду на глибину...
                назад не має вороття,
я в них залишусь назавжди...
                на зовсім...на життя....


..........на життя...яке вже обірвалось..........


Рецензии