Бузок

Буяє так, що сірим не назвеш,
Розкішних веж
Аромо-божевілля
Лоскоче по носам.
Над цифрами заснеш,-
Бузок всім розіслав
Запрошення в дозвілля…
І тополь засіва,-
Щось, може, й проросте,
А нині – заметіль і алергія.
Каштан вже визріва,
Свій тортик пригасив,
Троянди у саду
Зібрались на весілля.
Як добре виринать
До цих приємних хвиль,
Що виплекали люди і природа!
Цвіти, моя земле,
Нехай знімають бриль!
На кожнім кроці
Нас вітає врода!!!


Рецензии