З нами завжди остання надiя

Черговий день поразку несе,
твоя дипресія зламае тебе.
Життя поступово пустішае,
серце страждае - душа вільнішае.
Повітря вдіхнути,
легені чорнішають.
Закінчилась радість,якоё не бачила
та я й не сподівалась на вашу милість.
Ви не знаете поняття чутливість.
Ніколи не вийде,нівкого із вас
назад повернути важкий цей наш час.
Наш світ захлинули сльози страждання..
 такого не буде більше кохання..
Коли не так в житті щось іде,
зрозумій себе - цей суїцид мине.
Дійсність для тебе злобна бувае..
і в серці надія вже помирае...

пр.
З нами завжди остання надія,
з нами завжди остання любов.
в житті неможливо жити без мрії,
на неї я покладу всі надії.
 
Життя складне кожному бувае
коли в цей час надія на дні спочивае.
вона і в душі відчай вбивае
та в Україні вона не вмирае!
Надія потрібна,як в храмі свіча.
надія потрібна,як в степу вода.
Вона актуальна ,бо віру трима.
Землі врятуватись можливість така.
Велика Фортеця в маленьких людей.
Знадіею ти не будеш мішень.

Вірити треба у краще майбутне.
Майбутне,де молодь буде присутня.
Для мрії моеї допомога важлива.
Аби вороги полягли всі на ниві.
Але так життя непомітно спливае,
ш що буде завтра ніхто з нас не знае..
Що нас чекае?Що нас лякае?
Важкі перемоги,дороги тяжкі..
гори грошей,чи злидні чужі..?
Багато,що буде, та мало в нас є..
Чи просто це враженні хибне мое?..
Та всеж слова памьятай ти мої,
які у пригоді стануть тобі.

пр.
З нами завжди остання надія,
з нами завжди остання любов.
в житті неможливо жити без мрії,
на неї я покладу всі надії.


Рецензии