Кайдан бу килгэн хикмэт

Бозауларны чыгарганнар
Яшел яшел чирэмгэ
Каз бэпкэлэре белэн килгэннэр
Курмэгэнне курергэ

Сарыкларда туктаганнар
Кайдан бу килгэн хикмэт
Узлэре чирэм ашыйлар
Жонсозлы булмый бишмэт

Кычкырышалар маташалар
Сойлэргэ теллэре юк
Чирэм ашап торган бозау
Каз тугел, булмас сарык


Рецензии