Зелений дощ, пролий живу вологу...

Зелений дощ, пролий живу вологу,
Умий п’янкі сади в бузковім цвіті,
Змивай з душі печалі і тривоги,
Коли весна стрічається із літом.

Вже скоро розіллється житня повінь,
І горобці клюватимуть черешню,
А соловейко у гаю ранковім
Звеличене бельканто перевершить…

Весна березовим спливає соком,
А слідом літо йде в розкішнім зіллі,
І осінь яблучна дощами тихо мокне,
Зима ж брутально обриває дні осінні.

В одному кошику ніколи не бувають
Наївні проліски, суниці та горіхи.
Так і в житті: міняються, спливають
Страждання і жалі, веселощі і втіхи…


Рецензии
Это нужно читать и учить наизусть, как в школе помнишь? Вселенская мудрость в ладони.

Татьяна Ерошенко   26.05.2011 00:20     Заявить о нарушении