Заховаюсь вiд свiту

Заховаюсь  від світу у мрії
Полечу аж до хмар в небеса
Ще кохання у серці жевріє,
Хоч на душу вже спала роса

А там далеко на землі відцвіли вишні
Калина вбралася у квіти біло- пишні
Там дощик, сонцем підігрітий,  висне з неба
А думи всі мої про тебе , лиш про тебе

Нехай коси мені чеше вітер
І пташки  хай співають пісень
Буду волі, просторам радіти
Кольоровий стрічатиму день

Та не втекти самій від себе, знаю певно
Що буду мучитись здогадками даремно,
Що треба кинути печаль, та жити далі
Куди ж подіти почуття, від сліз зів'ялі

Заховаюсь  від світу у мрії
Полечу аж до хмар в небеса
Ще кохання у серці жевріє,
Хоч на душу вже спала роса


Рецензии
"Спрячусь от мира в мечты
Полечу аж к облакам в небеса"(с) -
красота необычайная!
Как же хороша украинская мова.
Только счастья и радости, Богданочка Вам.

Любомирская Лидия   12.12.2020 13:29     Заявить о нарушении
Спасибо Лидочка.

Богдана Синюк   12.12.2020 20:48   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.