***

Співаютъ хлопці «Ще не вмерла Україна!»
Та бавляться, мов діточки малі:
Хребет народові ламають об коліна,
На рідній, на українській землі!

Посіяли в народі розбрат, смуту.
Вже брат на брата косо погляда,
А той, дивітся – голий та роззутий,
Бо ходить світом лихо та біда...

«Народні слуги» про народ забули.
До нього апелюютъ лиш тоді,
Коли «тремтятъ, мов пси» за власні шкури,
А до тих пір народ – сидить в лайні.

Та тілъки вірю я в майбутнє України.
Прошу у Бога, щоб послав добра
Народові прекрасної країни,
Що розпростерлась обіруч Дніпра!

I вірю я: настане гожа днина,
Навіки зникнутъ лихо та журба,
I буде вічно жити Україна,
Країна щастя, злагоди, добра!
Р. S.
Хай любов та добро – кожну душу зігріютъ,
Хай щасливою буде в нас кожна сім; я!
Щастя, долі – я зичу тобі, Україно!
Будь багата і вільна, БАТЬКІВЩИНО моя!


Рецензии
Не только в Украине такое деется. В России не лучше.И мы надеемся на лучшие дни

Сергей Дубцов   08.03.2013 08:59     Заявить о нарушении
Да мы иногда смотрим - как там поживают наши друзья и братья в СНГ...
"Обыдно... понымаешь..." И всё же хочется надеяться на ЛУЧШЕЕ... и оно непременно придёт...
СпасиБог, Вам Сергей! Счастья, Добра, Удачи!
С уважением, Дмитро.

Дмитрий Демуз   09.03.2013 13:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.