Важко

ВАжко все це зрозуміти,
Важко розпиляти і забити.
Та вже почав, а стіки мороки,
НЕдовіра тут і недомовки.
І рифма геть не йде,
І що робити геть нема поняття.
Хочеться щоб було все гаразд,
Щоб пташки співали, сміх лунав,
Щоб було геть не до забав,
А просто до життя.
Та де там. Так туго все це йде.
Крім відстані, так багато розділяє,
Долати все це,
Наче вилізти на Еверест.
Що буде далі?


Рецензии