Колискова

День пройшов -  не зупинився
Навіть і на мить.
Тихо вечір опустився,
Щоб його змінить.

В небі місяць-половинка,
Вже дрімає гай.
Мій маленький любий синку,
Спатоньки лягай.

Застелю тобі я постіль
Теплу і м’яку.
Прийде киця Мурка в гості,
Соловей в садку

Ніжну пісню заспіває…
Спи, малятко, спи.
Поряд Ангел твій, я знаю
Щоб уберегти

Від усього злого в світі.
Ну ж бо, засинай.
Хай присняться тобі квіти,
Птахи, водограй.

І найцікавіша казка,
Як бажаєш ти.
Знай, з тобою моя ласка,
В щастячку рости!


Рецензии
Згоден з попереднiми вiдгуками. Гарна колискова. З Повагою.

Юрий Пятибат   06.07.2014 20:39     Заявить о нарушении
Дякую Вам за вiдгук, Юрiй!
З повагою.


Наталья Царенко   06.07.2014 22:48   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.