Рух берушiм, назды эйелiм...

Рух берушiм, назды эйелiм,
О, гу'лденген махаббатым,
СаГан КУдайдайдай ко'ремiн,
ГашыК боламын, жан досым!
ТаНГажайып атыН, журегiм,
ЕН жаГымды со'з, перiштем!
Бэйшешектай денеН, Киялым,
Сып-сымбатты, о'те эсем!
КуыршаКтай бет келбеттi -
О, пэкиза, мо'лдiр аруым!
Кандай ажарлы, пiшiндi!
Гауhардай асыл! НУргулiм!
О, сэулем, тосектесiм,
Дидарынды кОргiм келедi
Сенi махаббатымды, тым
СУлу эйелiм, жiбередi!
Кайырлы таН, жалГыз ку'нiм,
Мен тек сенi жаКсы ко'ремiн!
МенiН жалгыз мэнгi жарым,
Сенi оте-оте суйемiн!


Рецензии