МС

Мабільнай сувязі


Паважаны тэлефоне!
Зазьвіні ў яго далоні!
Не званю я…Ськіну нумар.
Ўсё зьвядзецца ў жарты, гумар.

Зазьвіні і супакойся!
Ён паглядзіць – падалося!

Хай…цябе ў руках трымае,
Эсэмэскі правярае.
Хай… яму будзе прыемна,
Хай будзе крыху ўзаемна!

Зазьвіні і супакойся!
Ён паглядзіць – падалося!

Хай шкадуе…
Не званю я…               


Рецензии