Ты пакiнь пацалунак свой мне

Ты пакiнь пацалунак свой мне
I павер што нiхто не скрадзе
Наш ланцуг – гэта тонкая нiць
Нам адно аднаго не зманiць
Хто ня чуў хай ня ведае той
Што ты мой прадсмяротны напой
Калi сон з неба кiнeкцца прэч
Болей хто з нас чакае сустрэч?
Можа ты, а калi гэта я ..?
Ненавiджу я слова гульня
Калi лiчаш, што толькi твая
Накануй мне другое iмя
Я ж убачу агень тваiх воч
Калi з плеч шаль апусцiць свой ноч
I блiжэй свежы вецер начны
I  каханьне у расе не тапчы
Калi сонца нас знойдзе у сне
Шэптам нешта скажу я табе


Рецензии
Последние 3 строчки очень интересные. Очень красиво.

Люблю Тебя Лиля   25.08.2011 23:11     Заявить о нарушении