Ранок

Лив дощ посухи збивши пиху,
І день і ніч безперестанку
А каплі били по калюжах
Як у цимбали, аж до ранку
 
Вставати зовсім не хотілось
Бо біля тебе було тепло
Бо загоріле твоє тіло
Було таке, що хоч у пекло
 
Пішла б, за те, щоб із тобою
Ще хоч годину милуватись
Та вже пора, дзвенить будильник
Час на роботу вибиратись


Рецензии
рання романтика!
гарно...

з повагою,

Наталя Бобер   30.06.2011 15:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.