Кайтырга вакыт житкэндер

Припев:
Эх, юллар, юллар, юллар.
Чишмэдэн аккан сулар.
Еракларга алып китте.
Туган ягымдан еллар.

1.Адашып йордем озак мин.
Тыннамадым кунелне.
Тошлэремдэ хаман курэм.
Зэнгэр капкалы ойне.

2.Вакыт узды, сулар акты.
Коймэлэрем тузмады.
Югалып йоргэн чакларда.
Бер кем кулын сузмады.


3.Салкын суларга кергэнем.
Тырыша йозеп чыккан.
Йорэгемнем яраларын.
Кем инде санап чыккан.

4.Кайтырга вакыт житкэндер.
Чэчлэремдэ агарды.
Кайтыр юлыма борылгач.
Кайгыларым югалды.

Припев:
Эх, юллар, юллар, юллар.
Чишмэдэн аккан сулар.
Ераклардан алып кайтыр.
Сагыну дигэн уйлар.


Рецензии
Бик матур язгансыз. Сагындыра шул туган яклар кайда гына , нинди генэ рэхэт ж,ирлэрдэ йорсэн,дэ. Салэм белэн МАРС.

Ямалеев Марс   04.06.2011 14:30     Заявить о нарушении