Без заперечень!!!

Ти тільки мій!
Без заперечень,
Без зайвих слів і без «але»..!!!
Я підійду,
Візьму за плечі,
До серця притисну тебе…
Я не забуду твої губи,
Я рук твоїх не відпущу…
Я пам’ятатиму дороги,
Якими я до тебе йду.
Я ніжно поцілую в скроні,
я дотиком втамую біль.
Триматиму твої долоні
І шепотітиму «Ти мій…»


Рецензии