Циклiчно влаштований всесвiт

Циклічно  влаштований  всесвіт

Про  граблі  забув  –  розплата

Я  знов  підіймаю  планку

Душа  ще  змордує  ката

А  очі  шукають  чарку

І  хочу  весь  час  курити

Не  легко  з  тобою  бути

Так  важко  без тебе жити


Рецензии