Скажена сила

Поцілунком смаком пристрасті -
Збудила хтиві жадання.
А подихом гарячої палкості -
Розкрила таємні бажання.

Твої очі скаженої сили
Пронизують серце моє
Так сяють небесні світила
Кохання так мить настає.


Рецензии