Iдемо поруч...

Iдемо поруч. Тримаеш за руку.
То не рука, це серденько моє.
Воно забуло про кохання муку,
Привикло бути тихе й нічиє.

Тобі надія, а мені неспокій,
Вже страшно поміняти свою долю.
Зробити до кохання перші кроки,
Чи розійтися без печалі й болю.

Iдемо поруч… тримаєш за руку…


2011р.


Рецензии