Мой! -беларуск русский english-

Мой Каханы ды ветливы мой,
Мой прыгожы, вясёлы, ласкавы...
Ад цябе у душы маёй рой
Розных мэтаў, жаданняў, ды справаў.

І не маю ўжо верных словаў,
Я лічу, што і так ўсё сказала,
Я казала табе у розных мовах
"Дзе" і "як" я цябе пакахала...

Гэта нават ужо немагчыма!
Словы збеглі нібы тараканы!
Мае вершы пазбаўлены сілы
І не маюць цяпер нават справы!

__________________________

Как тебе описать мою душу?...
Мои частые слезы скозь смех!
Рома, Милый, я видела звезды,
А вот ты засиял ярче всех...

__________________________

And I can't to describe my own feelings,
How did you get this interesting feature...
Now I just want to try catch your interest,
I just want to submit our future.


Рецензии