Моя любов

Моя любов – Голгофа у хрестах,
А сни мої… ім’я їм  - легіон.
Іудиним цілунком на устах
Надія лишить свій прокльон.

«Камо грядеші?» - і камінь прокричить…
Та не почута я лише тобою…
Не відсахнись! Вже врощена у душу МИТЬ…,
І вже душа… захоплена бажаннями-ордою.

Не відрікайся! Хоч тяжко нести хрест…,
Хоч кожен ниций кине в душу камінь…
Допоки безіменний вільний перст…
Я буду напувати тебе снами.

Я відплачу – 2 лепти удовиць,
А як забракне…, душу я віддам,
Не дай лише у відчай впасти ниць.
А хочеш… можеш вбити мене сам.

19.05.2011


Рецензии
Галюшка!Ты - прелесть! В избранные, срочно!!!)))

Линия Пунктира   16.07.2012 16:37     Заявить о нарушении
Спасибо, Солнышко! Лю тя!

Галина Недашковская   19.07.2012 14:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.