Сохрани мою детку

В изголовии матерь Божья
Колыбель мать земная качает
Ангел -хранитель слышишь ???
Тебя детка охраняет...
Шепот ветра ,волн прибрежных
И луна заглянула в обитель
Пожелать тебе самых нежных
Сновидений мой зритель
Зажги за здравие свечу
Сохрани мою детку !

Save my baby

In изголовии mother Divine
Cradle a mother the earthly rocks
Ангел of -хранитель does hear ???
You a baby guards..
Whisper of wind, waves off-shore
And a moon glanced in a monastery
To wish to you most tender
Dreams my spectator
Set fire for a health a candle
Save my baby !


Збережи моїх діток

У изголовии мати Божа
Колиска матір земна гойдає
Ангел -хранитель чуєш ???
Тебе дітки охороняють..
Шепіт вітру, хвиль прибережних
І місяць заглянув в обитель
Побажати тобі найніжніших
Сновидінь мій глядач
Запали за здравіє свічку
Збережи моїх діток !


Рецензии