Доцю моя рiдна

Спасибi тобi дитина, за все, за все,
За твої заботи,
Але все- таки додому  я хочу,
Доцю моя рiдна, хочу я додому.
До своеї хати-
Но менi не легко тебе покидати.
Не нада плакать, не нада журитись.
Бо це така жизнь, нада примиритись.
Не нада злитись, у сумну годину-хвилину
А ти не журися, в тебе е ще дiти,
И Господь поможе ними порадiти,
Дити це квiти. Це твоя мрiя,
А я буду ще, буде у нас надiя.
А по -перше знати, зумiй воспитати,
А я тобi раджу, будь непохiтна,
Не бiйся никого, це твоя гордiсть-
Твоя перемога.
А тобi я вже не допомога.


Рецензии