Танго

Мелодія, як океанська хвиля,
Така потужна, грізна, невблаганна
Усе єство моє заполонила
І потонула я у ритмі танго

І не важливо, день це, чи вже вечір,
Чи ще кохана, а чи зраджена тобою
Надривне танго обійняло мої плечі
І в вир шалений я пірнаю з головою

Вщухає біль, закінчились страждання
Лиш Всесвіт та Мелодія натхненна...
Танцюю так, немов би це в останнє
Немов життя моє вже нескінченне


Рецензии
Написано с настроением! Очень эмоционально...Понравилось.
С ТЕПЛОМ, Татьяна

Татьяна Растопчина   24.05.2011 21:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.