***

Прощай юність, відлітай
Линь голубко в небокрай
Відпускаю я тебе
В небо чисте, голубе.
Відлетіли журавлі
У схід сонця, на зорі
І забрали мою юність
Відлетіли журавлі
Гей!Журавко! Постривай!
Кричу я у небокрай.
Поверни юнацькі роки!
Чуєш, пташко, повертай!
А у відповідь мовчання
Не здійснитися бажанню...


Рецензии