Привет

Рассвет,закат
Темно,светло
Летящий бег
Чудесный смех
Привет от юности ,привет
Воспоминаний больше нет
Девичий смех на берегу
И крик в воде - тону,тону
Потом причал и тишина
Гитара звоном у костра
Не затерятся бы в годах
А вот и баба на снастьях
О карп ,о лещ ,а щука где
Да там привязана в воде
Кормушка три крючка и все
И снасть готова милый
Я пиво к рыбке захочу )))
Он говорит :  Уже лечу
За ним в погоню.........

Hello

Dawn, sunset
Darkly, light
At flying run
Wonderful laughter
Hello from youth, hello
Remembrances anymore are not present
Girlish laughter ashore
And scream in water - sink, sink
Then moorage and silense
Guitar ringing at a fire
Not затерятся in years
And baba on снастьях
About carp, about bream, and pike where
And there tied in water
Feeding trough three hooks and all
And a tackle is ready nice
I beer to fish will want )))
He talks:  treat Already
After him in pursuit........


Привіт

Світанок, захід
Темно, ясно
Біг, що летить
Дивний сміх
Привіт від юності, привіт
Спогадів більше немає
Дівочий сміх на березі
І крик у воді - тону, тону
Потім причал і тиша
Гітара дзвоном біля багаття
Не затерятся б в літах
А ось і баба на снастьях
Про короп, про лящ, а щука де
Та там прив'язана у воді
Годівниця три гачки і усе
І снасть готова милий
Я пиво до рибки захочу )))
Він говорить:  Вже лікую
За ним в гонитву........


Рецензии