Нерухомiсть

Коли збиті ноги не терплять підборів
Й обличчя фарфорове посміхається вимушено
Сексуальність тваринна свідомістю вимкнена
І подобатись їм аж ніяк вже не хочеться
Коли бути ніжною погляди на світ не дозволяють,
А жорстокості важко за гуманністю пробитися.
Егоїзм знов кричить, що повинна бути кращою,
Та боротися з думками вже нема сил.
Я сильніша за себе.
Знов свідомість роздвоєна.
Я онука іудина.
Себе бо людям віддала до страти
За надію примарну, що все зміниться.
А світ статичністю своєю ж проклятий,
Ілюзією змін прикриває нерухомість розвитку.


Рецензии
Привет=)
сильно, стильно! короч понравилось) ну а мы вот и должны статичность в динамику превращать)

Проявление Вечности   18.05.2011 17:35     Заявить о нарушении