Мэхэббэтсез соя алмыйм

Ахры заман житэ мени.
Сою миндэн китэ мени.
Чит хатыннар талап ала.
Мэхэббэтем ялгыз кала.

Бирмэс идем бер кемгэдэ.
Ул бит минем иркэм генэ.
Кузен салды икенчегэ.
Мина хэзер ниэшлэргэ.

Эллэ жылап утырырга.
Куз яшлэрне сортеп.
Эллэ колеп жибэрергэ.
Упкэ ташын йотып.

Китсэ китсен. Тотып калмыйм.
Вэгдэ итеп торып булмас.
Мэхэббэтсез соя алмыйм.
Озгэн чэчэк исэн калмас.


Рецензии