Гомеремнен, якты иманы

Кун,елемдэ    булган  ышанычым  ,
Гомеремдэ    якты  иманым ,
Аллам минем ,- « Динем Ислам минем ,
Кабул ит  син  ,  минем  намазым».

Кыйбыла   якка  карап  кузлэремне ,
Тынычлыкка     биреп   ж,анымны ,
Аллакаем  ,  тоеп   кодрэтен,не
Телэп   укыйм  ,  изге намазны.

Изге  китаб « Коран»  сурэлэрен ,
Кабатлыйм      боеклэп   исемен,.
Ходаемнан  тыныч  еллар  сорыйм ,
Биссмилла   иррахманн   иррахийм!

Тигезлек  хэм  бэхет   телим  якыннарга  ,
Кун,еллэрдэ  ,  югалтмаска  иманнарын.
Телим  тузсен   зат   иясе   сынауларга,
Аллакаем  кичер   кеше   гонахларын!

Бердэн    берем  изге  Аллам  минем !
Тик   ышанам  синен,   ж,ихенгэ.
Гэмэллэргэ   карап   ялварам   мин ,
Тыныч ,  тормышларда   кичэргэ!
27.04.2011г.


Рецензии