Я пливу...

Я пливу у човні, ніби всіма забутий…
Бачу навколо спогадів наших вогні…
Я пливу у човні, міцно цепом прикутий
До життя, що минуло, та сниться мені!

Я пливу у човні! Світ у темряві ночі -
То, чекаєш мене ти скрізь марево днів!
Я пливу у човні, бачу я твої очі!
Повні слiз i любові… Безмежно сумні…

Я пливу у човні! Вже позаду турботи…
І вітрила мої буря не здожене!
Я до тебе пливу через водовороти…
Я вже бачу тебе! Зустрічай же мене !


Рецензии