Рецепт для друга

У великій мисці із щедрот душі
Замішай, мій друже, компоненти ці:
Чималеньку склянку щирих побажань
Та сто грамів сяйва з глибини дістань.
Шкодувати людям цих гараздів гріх,
Бо інакше, гість твій, не зазнає  втіх!
І заправ любов’ю, ласкою, теплом –
Не завадить все це, любий, загалом.
Викладати в деко треба під мотив
Той, що всім дарує найясніше з див.
Настругати дрібно чистого добра,
Серце час підкаже: “Надійшла пора!”
Почитай молитву тихо за добро,
Геть злетить із дека усіляке зло!
І чим більше серця віддаси в пиріг – 
Тим спечеться вищий! Почастуєш всіх!
І смачного, друже! Хай тобі щастить!
Не барись! До справи! Цінна кожна мить!


Рецензии