***

Ми мріємо, а значить, живемо,
Своїх бажань ніколи не злічити.
В тім озері вони живуть давно.
Туди ходили, й будемо ходити.
Таємне, синє, чисте наче скло.
Відображає саме сокровенне,
Скажіть! - звідки взялось воно?
І то чому воно, таке натхненне..?


Рецензии