***

Позолотило сонце ранок,
Промінням світлим пролилось.
Позолотило сад і ганок,
По річці сяйвом пролилось.
Вмивало всіх, хто встав раненько,
Щоби красою напувати.
Щоб склався день у всіх раденький,
Всіх захистила Божа Мати!


Рецензии