***

Ми різні всі, та всі від Бога.
І пройдемо дарований нам шлях.
І кожному відміряна дорога,
В цих різних, та заплутаних світах.
Ми в якихось вічних сперечаннях.
І кожний, щось доказує своє.
Та Істина вона завжди в мовчанні,
А Бог розсудить певно, де чиє.
Йому судить, а нам лише молитись,
З любов’ю в світі треба лиш іти,
Йдучи, весь час чомусь учитись,
Та пробачати,і в собі рости.


Рецензии