***

То скільки в тебе протиріч!
Я так дивуюсь часто….
Ти запальний і в тому річ,
Тримай себе, будь ласка!
Ти можеш правду говорить,
Навчись лише любити.
В твоїй душі усе горить,
Не треба словом бити.
Слова вбивають, наче ніж,
Навіщо гріх той брати.
Ти краще пробачай, ніж ріж,
Про все Бог буде знати.
Ти не шукай чужих гріхів.
Навчись свої побачить.
Тоді й тобі твої гріхи,
Легенько Бог пробачать.


Рецензии