***

Тут літніх фарб веселий луг,
Розкинув наче покривало.
Ти бачив ту красу мій друг,
Все, що жило, тут розцвітало.
Тут квіти пахнуть! Диво світ!
Метелики кругом кружляють.
Високі трави шлють привіт,
І з літом сонячним вітають!
А маки, маки, як горять!!!
Ну просто серце завмирає.
Вони ж бо звуть, вони кричать,
То по спішіть, бо все минає!
Та тільки тішить нас одне,
Що встиг митець увіковічить,
Насправді все воно мине,
А на картині завжди лишить.


Рецензии