Даремно

То кажуть в спорі істину знаходимо,
Та тільки в спорі істини нема.
Ми всі в своєму завжди колі ходимо,
І досвід свій збираєм не дарма.
А досвід той, формує споглядання,
На різні речі на саме життя.
То, істина така не є остання.
Нема в тих суперечках каяття.
То кажуть в спорі істинну шукають?
Даремно гублять той безцінний час.
Скоріше інтелектом лише грають,
Величність демонструючи під час!


Рецензии