Бурштин

Минуле спить у бурштині.
То ніби сонечко ясне –
Прозоре, тепле і тремке,
То бульбашка-сльоза на дні.

Предивне вкраплення хвилин,
Якоїсь мушки чи жучка...
Віків невпинна сон-ріка
До нас доносить дивний плин.

І  терпне мить у тій красі –
В смолі смерекових натхнень,
І світлом повнить ясний день,
І геть ідуть тривоги всі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.