наМР Яне

Розіб*ю горизонт на метри квадратні.
Кожному свій, кожному власний.
По заслугах наділю особистим простором
Всіх: живих, мертвих, здорових, хворих.
Розкреслю небо паралельними смугами
У кожного воно буде зі своїми тугами,
Радістю, щастям та надіями,
З неординарними чи прозаїчними мріями
Сонце розіб*ю на частинки маленькі
Матимемо його зовсім близенько.
Хай гріє в той час, коли хочете.
Метеорологи ж голови не морочитимуть!
Не питайте лише навіщо.
Так схотіла, так треба, так вийшло.
Все одно всі один на один. У вакуумі
Власних бажань. Життя у квадраті
Чітко окресленому. По стороннім – зась!
Просто виконую мрії. Все, любі, для вас!


Рецензии