не

Не вичитала і не вивчила.
Частка «не» рівняється з культом.
Я не вірю тобі.
Собі.
Людям треба видовищ
І щастя, чим воно гірше за хліб.
Гірко ковтати сльози… мої
Погрози пародія жалюгідна…
Мені огидно чути
Бачити
Відчувати.
Я не… вивчила, … розлюбила,
… навчилась…
Не змогла перекреслити
Наше літо… осінь і шматочок
Зими.
А весни відміряно не нам,
Іншим. Не кращим, не гіршим.


Рецензии