Станси на мiсто Ганни!

       
 Бiльше нiж Дiйсно.
 Вiршем   Ганни Осадко  " Мiсто"  /см.стихи.ру/  був я  вражений.

           http://www.stihi.ru/2011/05/04/3801
       





 О...!
 Коли б трохи...
 Змiстно проте, "Мiсту"...
 Не додали б Ви крихiтку буття...
 На саму мить одну, споглянув прiсно, в...
 моЕ життя!?
 О...!


         - Хай буде так!
           Що ж... в тiм...?


 Розпачне мiсто...
 Людина "в руки" Крила розклада... Що
                Б
                Не лiтать!

 Удомовиннi... тiсно.
 Серебро-бреннi зiбранi "до-мiста" Зими-лiтА...
 З Содому вз1р в Гомору
 Пустка: - " Да. Да. Нет. Да "
 
   
 
 Хор справжнiй йму.
 1 в скронi i в долонi - по Рось мов чВань.
 Людянi страх-ждання ...  по-Шук рознудьгувань...


 Втому. "руки-не-Крила" собi на груди опiвночi склав...
 Той Бездоланний птах...
                ЯааА...
 - не   л i т а в.



 Чи вчуE, Донна, як Вона змiстовна?!!
 Як Знахiдна...
 Зоря ранкова, глянь
 Коштовна  людськи i природноомовна
 Гайна i Грайна... Вкра*|*нськи-кришталь


 Не знавсь такого звiку цвiту-свiту
 Хисту та розхисту з аркушика-листа
 Збуток ваги трояндового вiтру
 Кулi посвистноi живим що оставля...
               

 Збiг найбажання в Цiну. Слiв... невислiв
 Ранкову першу й пiвночi Зорю.
(В) Хвилину повну кольорово-рiчну
 Нiмотой-мовою Тобi я вiддаю...

 Коня так вершник довiряE свисту
 Словам - кохання...
 Мiст. Пiд ним стою...
 Безмежне межам. Чоловiчу-Свi...чу
 До Ваших дiй надiяннiсть свою

 Похмурi днi...i впiл нетяма висне...
 ...Але, ось Глянь...   диханням звук скрою!
 1 вiриш в Вiрш
         Як - в Кольор в хмари втислий...
 Вiрнiш,
        Розборкавший

 Темную Герць Мою  !

























 


Рецензии
Рада прочитать

Ольга Чепельская   20.11.2016 23:33     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.