Крiзь дур-зiлля березiлля

Кілька крапель по лисині цяпнуло
і розтануло щось у душі…

До злиття.

Зачепило, розплеснуло…

Блискавка
освітила на мить мавбуття.
Груди стисла лукава обсесія,
що…

Приречення без відчуття,
все що є…

У безкрайості скреслого,
я,
той пес,
що біжить
з забуття…
 


Рецензии