Югал ике йорэк арасында

 Хыялындан туктап югал.
Ике йорэк арасында.
 Барасында, барасында.
Мина таба барасында.
Мэхэбэтне кабатламый.
 Ачасында, ачасында.

Хыял канатларын тагып.
 Очасында, очасында.
Сою белэн болыннарга.
 Качасынла, качасынла.
Бэхетенэ яна юллар.
 Ачасынла, ачасынла.


Рецензии